Udstilling

 

 

 

Jeg udstiller mine hunde rigtig meget, mest af alt fordi jeg synes det er sjovt og hyggeligt. Men ikke mindst for at høre dommerens udtalelser.

 

Klik på hundens navn for at se deres resultater

 

Tyson

 

Buffy

 

Beyla

 

 

Jeg begyndte at udstille lidt for sjov. Det hele startede med at der var en udstillig for racen i en by ikke langt fra hvor vi bor. Så det måtte jeg bare prøve.

Tyson var på det tidspunkt 5 mdr gammel og skulle stille i baby-klassen.

Hele familie skulle selvfølgelig med for at se hvad det var for noget jeg havde sagt ja til. Så foruden Tyson skulle stilles i baby-klassen var han med i barn og hund i begge aldersgrupper (6-10 år og 11-15 år) med mine mindre søskende.

Jeg kom der fra med en kæmpe håndfuld pokaler og foder, så ja jeg blev meget vild med at udstille og har gjort det siden. 

Foruden vi kom derfra med en masse pokaler, kom vi også derfra med en oplevelse af at være blevet godt taget imod og at have mødt en masse søde mennesker.  

 

 

 

Hvorfor udstille?

 

Det er både sjovt og hyggeligt at tage til udstilling med sin hund. Man møder en masse mennesker med samme interesse som en selv og får nye bekendtskaber. Jeg har personligt synes det har været sjovt at lære en masse mennesker at kende med den samme interesse som jeg selv. 

Du får din hund bedømt. Det er altid spændende at høre dommerens udtalelser om ens hund. Måske er det din hund som er den bedste den dag. Hvis du ønsker at bruge din hund i avl, er det at gå på udstilling med til at åbne dørene for netop din hund.

Læs meget mere om udstilling af din hund på DKK's hjemmeside.

 

Men husk uanset hvordan det går på udstillingen er din hund altid den bedste.